Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.

Υλικά:

4 φιλέτα σολομού φρέσκα

1 κ.σ. σχοινόπρασο τριμμένο

300 γρ. ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα

1 σκελίδα σκόρδο

50 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα

10 φύλλα μέντα

1 κ.γ. κουρκουμά

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο μαζί με τον κουρκουμά, αλάτι, πιπέρι και το σχοινόπρασο και με αυτό το μείγμα μαρινάρουμε το σολομό και το αφήνουμε για 1 ώρα. Βγάζουμε ύστερα από τη μαρινάτα και απλώνουμε το σολομό σε ένα ταψί με λαδόκολλα και πανάρουμε με τα αμύγδαλα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο ολόκληρο, τα ντοματίνια και τη μέντα ίσα ίσα να ζεσταθούν. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε το σολομό με αυτή τη γαρνιτούρα.

empty alt

Τούρτα σοκολάτας

Ένα γλυκό με στρώσεις σοκολάτας και στο ενδιάμεσο τραγαγά μπισκότα.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Τα πουγκάκια της αγάπης

Κλείστε σε φωλιές φύλλου κρούστας μια χούφτα μανιτάρια.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Σούπα Γιαπωνέζικη

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
Back To Top