Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις.

Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις. Η εκθαμβωτική σταρ, έχοντας ένα υπερ-φορτωμένο πρόγραμμα, είναι αδύνατον να μην έχει τον προσωπικό της σεφ που την ακολουθεί παντού για να ικανοποιήσει κάθε διατροφικό καπρίτσιο –γιατί είναι ντίβα-, αλλά και να φροντίζει για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Η Debbie Solomon ήταν η πρώτη προσωπική σεφ της Ριάνα. Όταν ξεκίνησε να εργάζεται για την 29χρονη, πριν από 4 χρόνια, επικρατούσε χάος στη ζωή της ερμηνεύτριας. «Είχε το πάρτι γενεθλίων της στη Χαβάη, μετά τουρνέ… Δεν ήξερα τι στο καλό γινόταν», είπε η Solomon στο bonappetit. Η σεφ, προκειμένου να κατανοήσει τι είδους φαγητά άρεσαν στην δυναμική σταρ, στράφηκε σε ένα κοντινό της πρόσωπο, τη μητέρα της. Η τζαμαϊκανή σεφ έμαθε ότι η νεαρή αλλά απαιτητική εργοδότης της, λατρεύει τα πιάτα από τον τόπο καταγωγής της τα Μπαρμπέιντος αλλά και τις γεύσεις της Γουιάνας. Η δυσκολία για τη Solomon ήταν ότι η κουζίνα των παραπάνω περιοχών είναι πανομοιότυπη, με μόνη διαφορά τις ονομασίες στα πιάτα κάτι που για τη σεφ ήταν αρκετά κουραστικό.

Αλλά το πιο δύσκολο σε αυτή τη περίπτωση, ήταν το γεγονός ότι η Ριάνα αλλάζει γεύσεις τόσο συχνά όσο αλλάζει χρώμα και μήκος στα μαλλιά της! Όπως συμβαίνει με τους απαιτητικούς πελάτες όπως είναι ένα ποπ είδωλο, η σεφ συμπεριφερόταν στη Ριάνα διαφορετικά. «Συνήθως στέλνω το μενού την Κυριακή ή τη Δευτέρα και εκείνοι διαλέγουν και έτσι έχω περιθώριο να κάνω τις απαραίτητες αγορές. Αλλά αυτή ήταν μια διαφορετική περίπτωση, δεν ήξερε τι ήθελε να φάει αύριο οπότε για να διαλέξει κάτι από σήμερα;».

Πάντως, η Ριάνα έχει μερικές αγαπημένες γεύσεις –πέρα από τα βασικά όπως τα ζυμαρικά, το κρέας και τα λαχανικά, λατρεύει το κάρι και το κύμινο…

empty alt

Ο φούρνος της κυρά-Μηλιάς

Στην ιστορική πλατεία 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη – απ’ όπου ξεκίνησε το 1821 η επανάσταση στη Μάνη – βρίσκεται ο μητροπολιτικός ναός των Ταξιαρχών, έξω από τον οποίο κρέμεται η σημαία της Μάνης (σ’ άσπρο φόντο ένας τετραγωνικός μπλε σταυρός με το σύνθημα «Νίκη ή Θάνατος, ταν […]
empty alt

Τελικά πώς πρέπει να τρως τα λαχανικά; Ωμά ή μαγειρεμένα;

Θέλεις να ακολουθείς μία σωστή και υγιεινή διατροφή αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο: να τρως τα λαχανικά σου ωμά, από την παραγωγή στην κατανάλωση που λέμε; Ή να τα κάνεις ψητά, βραστά, στον ατμό; Η θεωρία πίσω από την άποψη ότι τα λαχανικά πρέπει […]
empty alt

Έτσι θα διατηρήσεις μαλακά για περισσότερο χρόνο τα σπιτικά cookies σου

Τα μαλακά, ζεστά cookies, κατευθείαν από το φούρνο, είναι πραγματικά ασυναγώνιστα. Δυστυχώς όμως σύντομα αρχίζουν να σκληραίνουν και να χάνουν την απολαυστική υφή τους (γιατί το ζητούμενο στα cookies, σε αντίθεση με άλλα μπισκότα, είναι να γίνουν μαλακά και όχι τραγανά).
empty alt

5 tips για να σταματήσεις να πετάς χαλασμένα λαχανικά και φρούτα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να επιστρέφεις σπίτι φορτωμένος με καταπράσινα, ολόδροσα λαχανικά και τίποτα πιο απελπιστικό από το να ξεθάβεις από το ψυγείο σακούλες με σάπια τρόφιμα.
empty alt

Πατατοσαλάτα, κλασική, αγαπημένη και άκρως καλοκαιρινή

Ένα συστατικό που σπάνια λείπει από την κουζίνα σου, οι πατάτες μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και ικανοποιούν από τα πιο εύκολα και παιδικά γούστα μέχρι τις πιο gourmet απαιτήσεις της υψηλής γαστρονομίας.
empty alt

Κις με σπανάκι και μανιτάρια

Μια κις με σπανάκι και μανιτάρι είναι η ιδανική συνταγή για οικογένειες με πολυάσχολες μέρες ή για να απολαύσεις το σαββατοκύριακο ένα ζεστό brunch.
empty alt

Καρπούζι Agua Fresca – ό,τι πιο καλοκαιρινό και δροσερό

Όλοι ξέρουμε ότι τίποτα δεν μας ξεδιψάει όσο το παγωμένο καρπούζι – απόλαυσε εδώ μια υπέροχη υγρή εκδοχή του
empty alt

Xmas spirit με χριστουγεννιάτικες Margaritas

Γιορτές χωρίς εορταστικά κοκτέιλ δεν γίνονται. Αφεθείτε στη λάμψη των ημερών και μπείτε σε xmas spirit με μια πολύ χριστουγεννιάτικη εκδοχή των αγαπημένων margaritas.
Back To Top