Όσο κι αν προσπαθείς να καρυκεύσεις ομοιόμορφα ένα φαγητό, πάντα καταλήγουν κάποια κομμάτια π.χ. πιο αλατισμένα και άλλα άγευστα; Ακολούθησε το κόλπο που προτείνει η συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Dorie Greenspan, με πιο πρόσφατη έκδοσή της το «Everyday Dorie: The Way I Cook».
«Όταν μαγειρεύω ή ψήνω κάτι, δεν καρυκεύω μόνο το φαγητό αλλά και το σκεύος του. Έτσι ό,τι μπαίνει στο σκεύος θα έχει ωραία γεύση τόσο στη βάση όσο και στην επιφάνεια. Προσθέστε λοιπόν λίγο ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, πιπέρι, μερικές σκελίδες σκόρδου και φρέσκα βότανα» συμβουλεύει η Greenspan.
Photo: Andra Ion / Unsplash