Αν σου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις τότε θα ενθουσιαστείς με τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Αν σου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις τότε θα ενθουσιαστείς με τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. To Mayan, το νέο εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του Chef Σταμάτη Τσίλια, θα μας καλωσορίσει ετοιμάζοντας τα πιο γευστικά εγκαίνια! Για το επόμενο διάστημα, κάθε 15 μέρες, καταξιωμένοι και αγαπημένοι chefs θα τιμήσουν την κουζίνα του Mayan για να δημιουργήσουν μαζί με τον Chef Σταμάτη Τσίλια ανεπανάληπτες γαστρονομικές βραδιές.

Σε μία σειρά από events, το Mayan θα μας εντυπωσιάσει με εκλεπτυσμένες γεύσεις από τους γνωστούς chefs, και μια ποικιλία από ιδιαίτερα ποτά και αξέχαστα γλυκά, όλα μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας “Mayan & Friends” για τα εγκαίνια του εστιατορίου.

mayana

Dream team

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό και Head Chef του Huracan, ο Μίλτος Αρμένης, συνιδρυτής του Bocas Meze στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χάρης Νικολούζος, σύντομα με το δικό του εστιατόριο “ Jerár” στη Δάφνη, και ο Νίκος Σκαμνάκης, γνωστός για την αγάπη του στην κουζίνα Nikkei, είναι οι chefs που θα βρεθούν στην κουζίνα του Mayan μαζί με τον Σταμάτη Τσίλια για να δημιουργήσουν μαζί τα πιο ξεχωριστά signature πιάτα!

Οι γαστρονομικές βραδιές θα έχουν μεθυστική συνοδεία από επιλεγμένα κρασιά από γνωστά κτήματα, cocktails με την υπογραφή του Mixologist & Head Bartender Άρη Χατζηαντωνίου και θα κλείνουν με τον πιο γλυκό επίλογο με τα επιδόρπια του Head Chef Patissier Θανάση Τσαγκλιώτη.

mayaanb

Βάλε τα στο πρόγραμμα

Πρώτος καλεσμένος είναι ο Θάνος Στασινός, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και τη βραδιά υποστηρίζει το Κτήμα Γαβαλά. Ακολουθεί ο Μίλτος Αρμένης, την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των επόμενων guest chefs θα ανακοινωθεί στα social του Mayan.

Mayan Restaurant

Αν ακόμη δεν έχετε δοκιμάσει τα πιάτα του Mayan Restaurant, τότε έχετε μείνει πίσω! Ο Σταμάτης Τσίλιας προσφέρει υπέροχα γευστικά ταξίδια και μας μαθαίνει τι σημαίνει Nikkei κουζίνα, πάντα με τη δική του πινελιά, κάθε βράδυ από Τρίτη ως Παρασκευή!

Follow for more:

Facebook: @mayan.restaurants
Instagram: @mayan.restaurants

Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων : 216 2020065

empty alt

Μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μια συνταγή οποιοδήποτε είδος γιαουρτιού;

Ετοιμάζεσαι να φτιάξεις μια συνταγή με σος γιαουρτιού, αλλά ανακαλύπτεις ξαφνικά ότι σου έχει τελειώσει το στραγγιστό αγελαδινό (ή πιο εύκολη και ασφαλής λύση).
empty alt

Ξέρεις πόσων χρονών είναι τα μήλα σου;

Διάβασα κάτι που μου έκανε πολύ εντύπωση σήμερα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου! Ήξερες εσύ ότι τα φρέσκα μήλα που βρίσκεις σε μανάβικα και σούπερ μάρκετ μπορεί να είναι μέχρι και 12 μηνών; Ότι μπορούν να αποθηκευτούν χωρίς να χαλάσουν σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα; Τουλάχιστον, όπως […]
empty alt

7 προετοιμασίες του Σαββατοκύριακου για να έχεις φαγητό για όλη την εβδομάδα

Με το hashtag #mealprep, το διαδίκτυο έχει γεμίσει με ιδέες που λύνουν τα χέρια σε όσους δεν έχουν την πολυτέλεια να μαγειρεύουν καθημερινά, αλλά συχνά πρέπει να βασιστούν σε εύκολες και γρήγορες λύσεις.
empty alt

3 διαφορετικοί τρόποι να απολαύσεις τις αντζούγιες

Λατρεύεις τις αντζούγιες; Ή, απλά, σου περίσσεψαν μερικές από μια άλλη συνταγή και δεν ξέρεις τι να τις κάνεις; Ακολουθούν τρεις μόνο από τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να τις εντάξεις στη μαγειρική σου.
empty alt

Αυτή η επιστημονική ανακάλυψη θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που φτιάχνεις καφέ

Μήπως ακολουθείς όλη την ιεροτελεστία παρασκευής καφέ, παίρνοντας ολόκληρους κόκκους και αλέθοντάς τους στο σπίτι; Τώρα υπάρχει ένας τρόπος να ανεβείς –ένα ακόμη- επίπεδο.
empty alt

Deep Dish Pizza – η σπιτική πίτσα… στο τηγάνι

Πιο εύκολη από ποτέ, αυτή η εκδοχή της θα σε ενθουσιάσει
empty alt

Χειμερινή σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελών, ρόδι, αμύγδαλα και παρμεζάνα

Πριν από μια δεκαετία περίπου, τα λαχανάκια Βρυξελλών έκαναν μια τεράστια εμφάνιση και έγιναν δημοφιλή όχι μόνο στον οικιακό πάγκο της κουζίνας σου στο σπίτι, αλλά και στις κουζίνες εστιατορίων.
empty alt

Το πιο καλοκαιρινό punch φτιάχνεται εύκολα κι είναι για όλες τις ώρες

Ανάλαφρο, φρουτώδες, εξωτικό με τις απαραίτητες φυσαλίδες, μια εκδοχή punch που θα δώσει έναν αέρα δροσιάς στις καυτές καλοκαιρινές νύχτες και μέρες σου.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top