Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ο ουρανίσκος και το έτερον ήμισι, θα το λατρέψουν!

Υλικά:

400 γρ. κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μπουκίτσες

30 γρ. βούτυρο

2 κ.γ. κάρυ

2 κ.γ. καρύδα τριμμένη

½ ποτήρι γάλα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 καρότα κομμένα τετραγωνάκια

2 πατάτες κομμένες τετραγωνάκια

½ πιπεριά κομμένη τετραγωνάκια

50 γρ. αρακά

Χυμό από ½ λεμόνι

1 κύβο knor κότας

Οδηγίες:

Βάζουμε την καρύδα μαζί με το γάλα σε ένα μπολ και τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα καρότα, τις πατάτες και την πιπεριά και ανακατεύουμε. Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε το κάρυ μαζί με το μείγμα με το γάλα και την καρύδα. Μόλις ξεκινήσει να βράζει ρίχνουμε μέσα τις μπουκίτσες από το κοτόπουλο, τον αρακά και τον κύβο knor. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά για 30 λεπτά. Αν δούμε ότι στεγνώνει πολύ προσθέτουμε λίγο νερό. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε με ρύζι basmati στον ατμό.

empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Μπουκίτσες με κοτόπουλο και κάρυ

Ο ουρανίσκος και το έτερον ήμισι, θα το λατρέψουν!
empty alt

Πατέ από μανιτάρια Champignon

Γρήγορη και ιδανική συνταγή για ορεκτικό, πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
empty alt

Ριζότο primavera (ανοιξιάτικο)

Απρόσμενος συνδυασμός θαλασσινών και φρούτων προσφέρει μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
Back To Top