Δύσκολη | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
Υλικά:
- 4 φέτες μοσχάρι κιλότο των 150 γρ.
- 600 γρ. σάλτσα ντομάτα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Ρίγανη
Οδηγίες:
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε λίγο το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και μόλις η σάλτσα έχει γίνει πηχτή, απλώνουμε τις φέτες από το κρέας. Κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά μέχρι να είναι έτοιμο. Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη.