Μέτρια | Μερίδες : 2 | 12.31-15.00 |
Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
Υλικά:
140 γρ. καστανό ρύζι
150 γρ. φιλέτο κοτόπουλο ψημένο
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα κομμένα τετραγωνάκια
40 γρ. φύτρες από σόγια
40 γρ. αρακά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. σάλτσα σόγια
Οδηγίες:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια, βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το καρότο και το κρεμμύδι. Ύστερα προσθέτουμε τις φύτρες από σόγια μαζί με το κοτόπουλο. Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε και τον αρακά. Σοτάρουμε όλα μαζί τα υλικά και σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας.