Εύκολη   Μερίδες : 18   21.01-04.59  

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;

Υλικά:

175 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα

60 γρ. βούτυρο κλαριφιέ

60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

60 γρ. μαύρη ζάχαρη

10 γρ. υγρή βανίλια

Οδηγίες:

Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Παίρνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα περνάμε στο μπλέντερ να γίνουν σαν πάστα. Μέσα εκεί προσθέτουμε το μείγμα με τη σοκολάτα και ξαναχτυπάμε μέχρις ότου να έχουμε μία κρέμα που να μοιάζει με μερέντα.

empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Τραγανές γαρίδες

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Βίδες με μπακαλιάρο και ελιές καλαμών

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.
empty alt

Ριζότο με κολοκύθα και amaretto

Το μυστικό σε αυτό το ξεχωριστό πιάτο είναι ο συνδυασμός ανεπάντεχων υλικών.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top