Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.

Υλικά:

1 αγγούρι

300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψιλοκόβουμε το αγγούρι και το βάζουμε στο σουρωτήρι με μπόλικο αλάτι μια μισή ώρα. Ύστερα ξεπλένουμε με νερό και αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το σκόρδο, το δυόσμο και το άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το αγγούρι και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο αν θέλουμε και σερβίρουμε με πιτούλες και ελιές.

empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Τραγανές γαρίδες

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Βίδες με μπακαλιάρο και ελιές καλαμών

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.
empty alt

Ριζότο με κολοκύθα και amaretto

Το μυστικό σε αυτό το ξεχωριστό πιάτο είναι ο συνδυασμός ανεπάντεχων υλικών.
Back To Top