Εύκολη | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
Υλικά:
400 γρ. λινγκουίνι
400 γρ. μανιτάρια porcini φρέσκα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
50 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη παρμεζάνα
Οδηγίες:
Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο και το ελαιόλαδο και στο τέλος τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για 15 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Linguine κρατώντας στην άκρη λίγο από το νερό που έχουν βράσει. Τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε λίγο νερό, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.