Εύκολη | Μερίδες : 2 | 18.31-21.00 |
Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
Υλικά:
200 γρ. σπαράγγια
1 ολόκληρο αυγό βρασμένο
40 γρ. τόνο
Χυμό από ½ λεμόνι
1 κ.σ. κάπαρη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 πρέζα πιπέρι ροζ
Αλάτι
Οδηγίες:
Βράζουμε τα σπαράγγια al dente, αλατίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Φτιάχνουμε τη σάλτσα. Περνάμε στο μίξερ το αυγό, τον τόνο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και την πάπρικα. Ελέγχουμε από αλάτι και απλώνουμε επάνω στα σπαράγγια τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με κάπαρη και πιπέρι ροζ.
Jean-Michel Jarre: Η νέα του δουλειά πρεσβεύει τη «σπουδαγμένη» και σωστή dance μουσική.