Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.

Υλικά:

1 κιλό φιλέτο πέρκας, κομμένο σε 4 μερίδες

4 ώριμες ντομάτες

3 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες

1 φλιτζ. ελιές χωρίς κουκούτσι

1/2 φλιτζ. κάπαρη

1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη

ελαιόλαδο

αλάτι

Οδηγίες:

Αφαιρέστε τη φλούδα και ψιλοκόψτε τις ντομάτες. Αφήστε τις σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά τους. Βάλτε τις σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση μαζί με το λάδι, το σκόρδο, τις ελιές, την κάπαρη και τις πατάτες. Αν θέλετε προσθέστε αλάτι. Όταν οι πατέτες είναι σχεδόν έτοιμες, αδειάστε τις μαζί με τη σάλτσα σε ένα ταψί, αλατίστε το ψάρι και βάλτε το πάνω από τις πατάτες, γυρίζοντάς το μια φορά μέσα στη σάλτσα. Ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο 180ο C για τουλάχιστον 30΄.

empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
empty alt

Μπάρες δημητριακών με μπανάνα

Εξαιρετική επιλογή για γρήγορο σνακ χωρίς ζάχαρη. Αν θέλουμε μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μπανάνα με βρώμη.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
Back To Top