Μέτρια | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Μια συνταγή... pesto και έγινε.
Υλικά:
350 γρ. πέννες rigate ολικής άλεσης
200 γρ. ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ανάλατο
Ελαιόλαδο
1 κ.σ. φρυγανιά τοσταρισμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φυστίκια μαζί με λίγο ελαιόλαδο να γίνουν μια κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε τα μακαρόνια, σουρώνουμε al dente και τα ανακατεύουμε με το pesto. Γαρνίρουμε από πάνω με την τοσταρισμένη φρυγανιά.