Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!

Υλικά:

300 γρ. ρύζι arborio

1200 γρ. ζωμό λαχανικών

100 γρ. φράουλες κομμένες μικρά τετραγωνάκια

2 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

6 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Λίγη παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες:

Μέσα σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σχοινόπρασο, προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε να σοταριστεί. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Ξεκινάμε να φτιάξουμε το ριζότο προσθέτοντας σιγά σιγά το ζωμό που έχουμε και βράζει. Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο και έχει πιει το ζωμό, ρίχνουμε τις φράουλες και δένουμε με την παρμεζάνα και λίγο βούτυρο αν θέλουμε.

empty alt

Ρυζόγαλο

Αγαπημένο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Αυγό σοκολατένιο

Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό! Όλοι τρελαίνονται, γι'αυτό προσπαθήστε να το φτιάξετε στο σπίτι!
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Σπαγγέτι με γεύση θάλασσας

Ζυμαρικά και θαλασσινά, ο καλύτερος συνδυασμός αποπλάνησης. 
empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
Back To Top