Μέτρια | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια.
Υλικά:
4 φιλέτα λαυράκι
70 γρ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη
1 μικρό μάτσο ρόκα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Παίρνουμε τη ρόκα, την πλένουμε, την ψιλοκόβουμε και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε μέσα το τυρί, λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε. Παίρνουμε τα φιλέτα ψαριού, τα αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε επάνω λίγο από το μείγμα με τη ρόκα. Στη συνέχεια τα ρολάρουμε βάζοντας στην άκρη μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.