Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σαλάτα με πλούσια θαλασσινή γεύση και δροσερά λαχανικά.

Υλικά:

200 γρ. πατάτες baby βρασμένες με τη φλοίδα

13 ντομάτες κομμένες καρέ

100 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

100 γρ. ελιές πράσινες (χωρίς κουκούτσι)

½ κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε λεπτές φέτες

200 γρ. τόνο λαδιού κονσέρβα

200 γρ. καλαμπόκι

3 αυγά βραστά

1 κ.σ. κάπαρη (μικρή)

5 αντσούγιες

150 γρ. βινεγκρέτ

Βινεγκρέτ

6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε.

Οδηγίες:

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες που τις έχουμε βράσει με τη φλοίδα. Τις βάζουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε τη ντομάτα, τον τόνο, τις ελιές, το καλαμπόκι, την κάπαρη και τα αυγά κομμένα στα τέσσερα. Πάνω σε αυτά τοποθετούμε τις αντσούγιες και το κρεμμύδι. Από πάνω ρίχνουμε τη βινεγκρέτ και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Chicken pie

Κλείστε το νοστιμότατο κοτόπουλο μέσα σε δυο φύλλα κουρού.
empty alt

Γεμιστο μοσχαράκι με λάχανο και μανιτάρια

Μια πανδαισία γεύσεων, υλικών και αρωμάτων σε ένα πιάτο.
empty alt

Πεσκανδρίτσα γκρατινέ με πατάτες

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!
empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Ριζότο με κολοκύθα και amaretto

Το μυστικό σε αυτό το ξεχωριστό πιάτο είναι ο συνδυασμός ανεπάντεχων υλικών.
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.
Back To Top