Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.

Υλικά:

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

160 γρ. μαγιονέζα

Χυμό από ½ λεμόνι

Αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ. Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές.

 

empty alt

Μικρά muffin με σοκολάτα

Τέλεια, αφράτα muffins με σοκολάτα. Κλασικά μικρά κέικ για παιδικά πάρτι, για πρωινό, για σνακ στη δουλειά.
empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.
Back To Top