Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 

Υλικά:

6 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες τετραγωνάκια

2 αβοκάντο κομμένα τετραγωνάκια

1 κ.σ. κουκουνάρι

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

50 γρ. φλέικς από παρμεζάνα

Ελαιόλαδο

Ξύδι μπαλσάμικο

Χυμό από ½ λεμόνι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την παρμεζάνα και αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστούν για 1 ½ ώρα. Βάζουμε το μείγμα σε τσέρκι και γαρνίρουμε με τα φλέικς παρμεζάνας. Αν θέλουμε σερβίρουμε με λίγο pesto βασιλικού.

empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Pancakes με φρούτα του δάσους

Λαχταριστά pancakes για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από κόλιανδρο

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.
empty alt

Γεμιστή πατάτα με θαλασσινά

Η πατάτα αποκτά την αίγλη και την γεύση που της αξίζει με θαλασσινά.
Back To Top