Μέτρια | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Ένα ξεχωριστό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
Υλικά:
450 γρ. σελινόριζα στον ατμό
60 γρ. αλεύρι από καλαμπόκι
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κ.σ. κόλιανδρο τριμμένο
1 κ. σ. μέντα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Με ένα πιρούνι πλακώνουμε τη σελινόριζα να γίνει σαν πουρές. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κόλιανδρο, τη μέντα, το αλεύρι, αλάτι και μία μεγάλη πρέζα πιπέρι, δουλεύουμε πολύ καλά να γίνει ένα μείγμα. Πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια και απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αλείφουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά αφού τα έχουμε γυρίσει από την άλλη πλευρά στα 10 λεπτά.