Μέτρια | Μερίδες : 4 | 15.01-18.30 |
Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
Υλικά:
4 μπριζόλες χοιρινές
50 γρ. βιτάμ
10 καρότα μικρά κομμένα σε λωρίδες
1 μήλο κομμένο σε ροδέλες
1/3 φλιτζανιού σιρόπι σφενδάμου
Οδηγίες:
Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τις βάζουμε μέσα. Αφήνουμε να ροδίσουν καλά και από τις δύο μεριές. Προσθέτουμε ύστερα το καρότο, το μήλο και το σιρόπι και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Με μία τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε ύστερα τις μπριζόλες σε μία πιατέλα μαζί με τα καρότα και το μήλο. Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 3 λεπτά ακόμη και περιχύνουμε έπειτα με αυτό τις μπριζόλες.