Μέτρια | Μερίδες : 4 | 15.01-18.30 |
Το αγαπημένο θαλασσινό σε γευστική και χρωματική αρμονία με τις πιπεριές.
Υλικά:
1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
250 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας με γεύση σπανάκι
3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα με 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 περίπου λεπτά. Προσθέτουμε ύστερα τις γαρίδες και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τα ζυμαρικά.