Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ακαταμάχητη γεύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Υλικά:

800 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη και ξεσποριασμένη

2 πράσα ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

30 ml ελαιόλαδο

1 κ.γ. τζίντζερ τριμμένο

1 κ.γ. κύμινο

800 ml ζωμό κότας

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγα φύλλα κόλιανδρου για το γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, σοτάρουμε τα πράσα και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το τζίντζερ και το κύμινο και αφήνουμε για 1-2 λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε μέσα την κολοκύθα και το ζωμό, αλάτι και πιπέρι και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνουμε να βράζει σιγά για μισή ώρα μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα. Περνάμε τη σούπα στο μπλέντερ. Ζεσταίνουμε ξανά τη σούπα και τη σερβίρουμε ζεστή γαρνίροντας με λίγα φύλλα κόλιανδρου.

empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
empty alt

Κοτόπουλο τηγανητό με ανανά

Εξωτική γεύση με κοτόπουλο και ανανά.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
Back To Top