Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.

Υλικά:

1 μαρούλι ολόκληρο

200 γρ. τυρί gorgonzola

100 γρ. καρυδόψιχα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τα φύλλα από το μαρούλι και τα ζεματίζουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, την καρυδόψιχα, αλάτι και πιπέρι και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν αλοιφή. Παίρνουμε ένα φύλλο από μαρούλι, βάζουμε ένα κουταλάκι από το μείγμα μας και το ρολάρουμε (σαν ντολμαδάκι). Βάζουμε από πάνω λίγο ωμό ελαιόλαδο και σερβίρουμε σαν σαλάτα – μπουκίτσες.

empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Τα πουγκάκια της αγάπης

Κλείστε σε φωλιές φύλλου κρούστας μια χούφτα μανιτάρια.
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Pasta με σάλτσα ωμή (crudaiola)

Ταπεινά υλικά σε ένα γευστικό υπέροχο συνδυασμό.
Back To Top