Μέτρια   Μερίδες : 3    

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.

Υλικά

300 γρ. Spaghetti

200 γρ. σολομό καπνιστό

100 γρ. κρέμα γάλακτος

200 γρ. ζωμό λαχανικών

1 εσαλότ ψιλοκομμένο

20 γρ. βούτυρο

80 γρ. λευκό κρασί

1 σφηνάκι βότκα

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κ.σ. σχοινόπρασο

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το εσαλότ και τσιγαρίζουμε μέχρι να γίνει διάφανο. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε το ζωμό και την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να ρεντουΐρει (να πιει σχεδόν όλα τα υγρά του) και ρίχνουμε μέσα το σολομό. Αφήνουμε ώσπου να ζεσταθεί. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghetti, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ξεκινάμε να σοτάρουμε ρίχνοντας το σφηνάκι βότκα. Τελειώνουμε σοτάροντας με το ξύσμα λεμονιού και το σχοινόπρασο.

empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Romantic Kiss

Ο ρομαντισμός περνάει από το κουταλάκι του γλυκού.
empty alt

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμαράκια που συνδυάζονται με αυγό και καταρρίπτουν το μύθο περί …ασυμβατότητας.
Back To Top