Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά:

300 γρ. Barilla Tagliolini ροζ

150 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζωμό ψαριού ή λαχανικών

50 γρ. ταραμά άσπρο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

50 γρ. λαχανικά κομμένα julien (καρότο, κολοκύθι, πράσο)

1 σφηνάκι κονιάκ

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και τα λαχανικά. Σβήνουμε με το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ζωμό. Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Λιώνουμε και τον ταραμά μέσα στη σάλτσα και αφήνουμε να βράσει για 2 – 3 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι όσο χρειάζεται. Παράλληλα έχουμε βράσει τα tagliolini, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά ώστε να δέσουν όλα μαζί. Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω λίγο φρέσκο μαϊντανό.

empty alt

Γκρατέν με λαχανικά

Θρεπτικά λαχανικά, μπρόκολο, σέλινο, φινόκιο, καρότα συνδυάζονται αρμονικά.
empty alt

Ανάμεικτη σαλάτα

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ριζότο alla parmezana

Αυτή η συνταγή είναι η βάση για όλα τα ριζότο.
empty alt

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι

Μια βόλτα από το μανάβη και φρέσκα φρούτα κατευθείαν στο πιάτο σας.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
Back To Top