Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά:

300 γρ. Barilla Tagliolini ροζ

150 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζωμό ψαριού ή λαχανικών

50 γρ. ταραμά άσπρο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

50 γρ. λαχανικά κομμένα julien (καρότο, κολοκύθι, πράσο)

1 σφηνάκι κονιάκ

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και τα λαχανικά. Σβήνουμε με το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ζωμό. Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Λιώνουμε και τον ταραμά μέσα στη σάλτσα και αφήνουμε να βράσει για 2 – 3 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι όσο χρειάζεται. Παράλληλα έχουμε βράσει τα tagliolini, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά ώστε να δέσουν όλα μαζί. Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω λίγο φρέσκο μαϊντανό.

empty alt

Μπακαλιάρος με πολέντα και κρεμμύδια

Αντικαταστήστε τον πουρέ πατάτας φτιάχνοντας πολέντα και συνοδεύστε το ψάρι με αυτό το μοναδικό συνδυασμό. 
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Κοτόπουλο με αμύγδαλα

Ένα γρήγορο ασιατικό πιάτο που θα εντυπωσιάσει...
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
Back To Top