Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα καρότα, το μήλο και τον ανανά.
Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.
Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο.
Με λίγι αλέυρι, φουντούκια, φρουκτόζη, αυγά και αυγά φτιάχνουμε θαύματα.
Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.
Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.