Εύκολη   Μερίδες : 5   18.31-21.00  

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.

Υλικά:

200 γρ. τυρί mascarpone

150 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

30 γρ. φρουκτόζη

150 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη

Έτοιμο καφέ espresso για το βούτημα

Κακάο σκόνη για το πασπάλισμα

1 κ.γ. νεσκαφέ σκόνη λιωμένο με λίγο νερό

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ δουλεύουμε το mascarpone μαζί με το Φιλαδέλφεια, προσθέτουμε το νεσκαφέ με λίγο νερό και τη φρουκτόζη. Βουτάμε τα μπισκότα στον espresso και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι. Από πάνω απλώνουμε μία στρώση από την κρέμα μας, ύστερα πάλι τα μπισκότα και επαναλαμβάνουμε άλλες δύο φορές τελειώνοντας με την κρέμα. Βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει και πασπαλίζουμε με το κακάο.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
Back To Top