Μέτρια | Μερίδες : 18 | 18.31-21.00 |
Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
Υλικά:
100 γρ. αλεύρι ολικής
150 γρ. νιφάδες βρώμης
200 γρ. χυμό από μήλο
50 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
1 στικ βανίλια
1 κ.γ. κανέλα
2 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Οδηγίες:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά και ύστερα προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το χυμό μήλου και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.