Μέτρια   Μερίδες : 18   18.31-21.00  

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.

Υλικά:

100 γρ. αλεύρι ολικής

150 γρ. νιφάδες βρώμης

200 γρ. χυμό από μήλο

50 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα

1 στικ βανίλια

1 κ.γ. κανέλα

2 κ.σ. ηλιέλαιο

2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά και ύστερα προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το χυμό μήλου και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Ρολά προσούτο με ρικότα

Ιταλική φινέντσα και ρόκα για τη δροσιά και τη σπιρτάδα της. 
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Orecchiette με αντσούγιες και λαχανάκια Βρυξελλών

Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών δημιουργούν μια απρόσμενη γευστική έκπληξη.
empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
Back To Top