Όσο οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τα Negroni έχουν την τιμητική τους κι είναι εδώ για να σου δώσουν ένα σφηνάκι δύναμης για να βγάλεις την υπόλοιπη εβδομάδα. Διέθεσε χρόνο στον εαυτό σου για να απολαύσεις μια ιδιαίτερη στιγμή με αυτή την παγωμένη εκδοχή που κάνει μια σοβαρή αλλαγή παιχνιδιού. (Οποιοδήποτε κοκτέιλ σε παγωμένη μορφή είναι πραγματικά υπέροχο). Το κοκτέιλ αυτό είναι επίσης εξαιρετικά απλό – τέσσερα συστατικά, με το τζιν και τον δροσιστικό χυμός μανταρίνι ή πορτοκάλι, να ισορροπούν την ατμόσφαιρα καλοκαιριού με την πρώιμη φθινοπωρινή διάθεση.
ΥΛΙΚΑ:
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
5 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
6 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 1/2 φλ. χυμός μανταρίνι ή πορτοκάλι
2 φλ. πάγος
25 ml γλυκό βερμούτ
25 ml πικρά ιταλικά απεριτίφ (τύπου Campari)
25 ml τζιν
Πορτοκάλι σε φέτες, για γαρνιτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίξε χυμό μανταρίνι (ή πορτοκάλι) σε ένα καλούπι πάγου και άσε στην κατάψυξη έως ότου παγώσει, περίπου 6 ώρες.
Σε ένα μπλέντερ, συνδυάζεις τον κατεψυγμένο χυμό μανταρίνι, τον πάγο, το βερμούτ, τα ιταλικά πικρά απεριτίφ, το τζιν και ανακατεύεις μέχρι να γίνει τελείως ομοιόμορφο.
Χωρίζεις σε 4 ποτήρια και σερβίρετε με γαρνιτούρα πορτοκαλί σε στρογγυλό ποτήρι με παιχνιδιάρικο καλαμάκι!