Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά:

350 γρ. Barilla Orecchiette

400 γρ. μπρόκολο

4 αντσούγιες ξαρμυρισμένες

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο

120 γρ. ελαιόλαδο

1 πεπεροντσίνο

Ελαιόλαδο όσο χρειάζεται

Αλάτι

Οδηγίες:

Πλένουμε το μπρόκολο και το κόβουμε μικρά κομμάτια. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια και μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε το μπρόκολο ώστε να βράσουν μαζί μέχρι το τέλος. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τις αντσούγιες και το πεπεροντσίνο. Τσιγαρίζουμε μέχρι να λιώσουν οι αντσούγιες και προσθέτουμε αλάτι όσο χρειάζεται. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τις αντσούγιες. Σοτάρουμε και προσθέτουμε λίγο από το νερό που έχουν βράσει τα μακαρόνια με το μπρόκολο. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί. Αν θέλουμε, προσθέτουμε λίγη τριμμένη παρμεζάνα.

 

empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Ριζότο με λεμόνι και θυμάρι

Η έντονη γεύση του λεμονιού ισορροπεί αρμονικά με τα υλικά που «δένουν» το ρυζότο. 
empty alt

Ραβιόλια για ερωτευμένους

Γεμίστε τα με χαλούμι, κεφαλοτύρι και μυζήθρα. 
empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
Back To Top