Μέτρια | Μερίδες : 8 | 18.31-21.00 |
Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.
Υλικά:
280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
10 γρ. μπέκιν πάουντερ
½ κ.γ. βανίλια
1 πρέζα αλάτι
0,60 γρ στέβια σκόνη
200 γρ. γάλα σόγια
120 γρ. καλαμποκέλαιο
Χυμό και ζεστ από 2 λεμόνια
Νερό
30 γρ. ζάχαρη άχνη για το γλάσο
Οδηγίες:
Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Ξεχωριστά σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά, το καλαμποκέλαιο, το γάλα και το χυμό από λεμόνι και ανακατεύουμε και τα 2 μείγματα, όχι πολύ, και τοποθετούμε στα φορμάκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και ρίχνουμε το γλάσο που έχουμε φτιάξει με τη ζάχαρη άχνη και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού.