Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.

Υλικά:

280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

10 γρ. μπέκιν πάουντερ

½ κ.γ. βανίλια

1 πρέζα αλάτι

0,60 γρ στέβια σκόνη

200 γρ. γάλα σόγια

120 γρ. καλαμποκέλαιο

Χυμό και ζεστ από 2 λεμόνια

Νερό

30 γρ. ζάχαρη άχνη για το γλάσο

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Ξεχωριστά σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά, το καλαμποκέλαιο, το γάλα και το χυμό από λεμόνι και ανακατεύουμε και τα 2 μείγματα, όχι πολύ, και τοποθετούμε στα φορμάκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και ρίχνουμε το γλάσο που έχουμε φτιάξει με τη ζάχαρη άχνη και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού.

empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Ρολό με nutella

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.
empty alt

Γαριδοκροκέτες

Ένας νόστιμος μεζές να συνοδεύσετε το ουζάκι σας!
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Lemon curd

Αυτό το γλυκό το χρωστάμε στους Αγγλούς οι οποίοι θεωρούν τα λεμόνια πολύτιμα αφού δεν ευδοκιμούσαν στο νησί τους.
Back To Top