Σε διακοπές στο νησί, για ένα πρωινό brunch έκπληξη, ή ως το ιδανικό συνοδευικό την ώρα που ο ήλιος δύει αυτή η εκδοχή του Bloddy Mary θα σε ενθουσιάσει!
ΥΛΙΚΑ:
4
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
0 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
6 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
4 μίνι αγκουράκια τουρσί, συν χυμό από το βάζο τους
2 φλ. τοματοχυμός
250 ml βότκα
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
1 κουταλιά της σούπας χρένο
2 κουτ. καυτή σάλτσα (όπως Tabasco)
Χυμός 1/2 λεμονιού, συν σφήνα για το ποτήρι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας τσίλι σε σκόνη
2 μίσχοι σέλινου, στο μισό, για γαρνιτούρα
4 μίσχοι άνηθο, για γαρνιτούρα
4 σφήνες λεμονιού, για γαρνιτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίστε ένα δίσκο πάγου με χυμό τουρσί και καταψύξτε για 6 ώρες ή μέχρι να παγώσει.
Σε μια μεγάλη κανάτα, συνδυάστε χυμό ντομάτας, βότκα, Worcestershire, χρένο, καυτή σάλτσα, χυμό λεμονιού και πιπέρι.
Σε ένα μικρό πιάτο, ανακατέψτε το αλάτι και το τσίλι.
Τρέξτε μια σφήνα λεμονιού γύρω από το χείλος των γυαλιών και βυθίστε τα στο μείγμα αλατιού.
Προσθέστε κύβους τουρσί στα ποτήρια και γεμίστε με το μείγμα Bloody Mary.
Γαρνίρετε με σέλινο, άνηθο, μίνι τουρσιά και σφήνα λεμονιού.